20. Roze ruža sa dekoracijom
20. Roze ruža sa dekoracijom
Nežna roze nijansa ruže. Vrlo elegantna kompozicija za gest prijateljstva i naklonosti.
Pročitajte još
19. Ruža sa dekoracijom
19. Ruža sa dekoracijom
Crvena ruža sa elegantnom i modernom dekoracijom. Vrlo sofisticirano pakovanje za lep gest naklonosti.
Pročitajte još
BROD LJUBAVI
BROD LJUBAVI

Impresivan Brod ljubavi koji ostavlja apsolutno bez daha. Ova handmade konstrukcija je adekvatan poklon damama koje predstavljaju muškarcima sigurnu luku ljubavi. Dimenzije broda su 90x90x20cm. Cveće u brodu može biti po želji. Poručite odmah kako bismo na vreme izašli u susret svim Vašim željama na 064/254-54-71.

Kliknite na slike za bolji pregled i rezoluciju.

Za kontakt kliknite ovde.

12.000,00 рсд Dodaj u korpu
MEDA OD CVEĆA
MEDA OD CVEĆA

Prema našim istraživanjima, MEDA OD CVEĆA nikada nijednu devojku nije ostavio ravnodušnom. Ukoliko želite da ostavite bez teksta Vašu damu originalnim poklonom za dan zaljubljenih koji nikada ni od koga sigurno nije dobila poručite Medu od cveća. Uspeh ovog aranžmana leži u perfektnom preslatkom sklopu cveća i plišanog mede gde i jedno i drugo devojke obožavaju. Ovim gestom ćete iznova osvojiti njeno srce i ne propustite da to uradite za dan prepun ljubavne simbolike, DAN ZALJUBLJENIH :)

Radimo DOSTAVU na teritoriji Beograda a moguć je dogovor i za druge gradove. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas ovde.

NAPOMENA: Da bismo Vam izašli u susret oko svih detalja, boje i izbora cvetova neophodno je da nas kontaktirate najmanje tri dana pre preuzimanja Mede od cveća. :)

Kliknite na fotografije za veću rezoluciju.

Pročitajte još